قانون جدید ازدواج در ترکیه
مهاجرت کردن یا ازدواج در کشورهای مختلف دارای قوانین و اصول خاص خودشان میباشند. به همین علت یک پروسه طولانی را به همراه دارد.
امروزه بعضی از افراد برای مهاجرت دائمی به کشورهای دیگر راه ازدواج را انتخاب میکنند که یک راه قانونی به حساب میآید و از این طریق میتوانند مجوز اقامت دائم در کشور مورد نظر را بگیرند.
یا در کشور دیگری با فردی آشنا میشوند و خواهان ازدواج با این شخص هستند. یکی از کشورهایی که امروزه مورد توجه ایرانیها بوده است، ترکیه میباشد. پس باید با قانون جدید ازدواج در ترکیه 2020 آشنا باشید. گاها نیز سوال مهمی برای افراد پیش می آید که قانون مهریه در ترکیه به چه صورت است؟
اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج نیازمند بهره مند بودن از شرایط مختلف و ارائه مدارک متعدد است که در ادامه به تمامی آنها پرداخته خواهد شد.
ازدواج ایرانیها در ترکیه
امروزه بعضی از ایرانی ها تمایل زیادی برای ازدواج در ترکیه از خود نشان میدهند و خواستار اخذ اقامت دائم در این کشور با این روش هستند که این تمایل دارای دو دلیل مختلف میباشد.
یکی از این دلیلها عدم نیاز به ویزا است.
یعنی افرادی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند، نیازی نیست تا مراحل طولانی را به منظور دریافت ویزای ترکیه سپری کنند و همین امر فرد را از پرداخت هزینههای اضافی دور میکند.
از دیگردلایل ازدواج ایرانیها در ترکیه میتوان به این موضوع اشاره کرد که مراحل ازدواج در این کشور بسیار آسان است و سریع انجام میگیرد.
این دو مورد باعث میشوند که افراد مختلف ازدواج در ترکیه را یکی از بهترین راههای مهاجرت در نظر بگیرند.
اخذ اقامت در ترکیه از طریق ازدواج
یکی از راههایی که میتوان به وسیله آن اقدام به اخذ دائم اقامت ترکیه نمود، ازدواج است.
در صورت ازدواج با یک فرد که دارای تابعیت ترکیه است، میتوان بعد از گذشت 3 تا 5 سال اقامت دائم را دریافت نمود.
این مدت زمان طولانی نیاز است تا ماموران و مسئولان، پیگیر ازدواج آنها باشند تا اثبات شود ازدواج آنها کاملا واقعی است.
به منظور ازدواج با فردی که دارای پاسپورت ترکیه است و حقوق شهروندی آن جا را به خود اختصاص داده باشد، باید شرایط زیرا را دارا و در راستای فراهم نمودن آنها کوشا بود:
- ازدواج باید کاملا به صورت واقعی باشد و در صورت وجود مدارکی اثبات کننده این ادعا باشد، باید آنها را ارائه داد.
- فردی که خواستار ازدواج با او هستید نباید پناهنده کشور ترکیه باشد و باید از ملیت این کشور بهره مند باشد.
- همانطور که اشاره شد مدت زمانی که طول میکشد تا فرد بتواند اقامت را از طریق این کشور دریافت نماید، حدود 3 تا 5 سال زمان نیاز است.
پس اگر با فردی ازدواج کردید اجازه اقامت در آن کشور را ندارید. در صورت ورود به کشور نیز میتوانید به عنوان توریست اقدام نمایید که در این صورت نیز فقط میتوانید 89 روز در ترکیه ساکن باشید. - فردی که متقاضی ازدواج میباشد باید برگهای را مربوط به مجرد بودن دریافت نماید. این برگه از طریق کنسولگری ترکیه تهیه میشود.
- اگر شخصی که برای ازدواج انتخاب نمودهاید دارای سن قانونی 18 و یا بالاتر باشد، بدون ازدواج پدر و مادر خود نیز میتواند ازدواج کند.
- همچنین اگر فرد متقاضی ازدواج دختری باشد که طلاق گرفته است، از این کار باید 300 روز گذشته باشد.
- عمل ازدواج باید به صورت کاملا قانونی و رسمی انجام بگیرد تا بتوان مجوز اقامت دائم را در کشور ترکیه را کسب کرد.
نتیجه گیری
مجموعه مشاورهای ایران مهاجر با داشتن چندین سال سابقه در زمینه مهاجرت توصیه میکند از قانونیترین روشها برای رفتن به کشورهای دیگر همچون ترکیه استفاده کنند.
یکی از این روشها ازدواج است اما این امر باید واقعی باشد نه صوری؛ زیرا در این صورت باید منتظر عواقب و زیانهایی که در راه آن است نیز باشید.
ایران مهاجر با داشتن کارشناسان مجرب و حرفهای آماده پاسخ گویی به سوالها، همچنین دادن مشاورههای لازم به شما در رابطه با قانون جدید ازدواج در ترکیه است.